Vampyr Trivia

Every Vampyr trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Vampyr questions and answers

  1. Who is the protagonist in Vampyr?

    Answer: Dr. Jonathan Reid

    From Disease Mechanics

  2. What ability summons a dark vortex to damage foes?

    Answer: Abyss

    From Unique Vampire Powers

  3. In Vampyr, what ability allows vampires to heal themselves?

    Answer: Autophagy

    From Vampire Abilities

  4. What is the Guard of Priwen's attitude towards Ekon vampires?

    Answer: Hostile

    From Vampire Hunters

  5. What is the name of the vampire hunting group in Vampyr?

    Answer: The Guard of Priwen

    From Vampire Hunters

  6. Which of these characters in Vampyr is a Skal?

    Answer: Old Bridget

    From Soulbinding Rituals

  7. What is the main source of power for vampires in Vampyr?

    Answer: Blood

    From Vampire Lore

  8. What happens to a district's health if diseases are untreated?

    Answer: It deteriorates

    From Disease Mechanics

All Vampyr quizzes