Vampire: The Masquerade Trivia

Every Vampire: The Masquerade trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Vampire: The Masquerade questions and answers

  1. What ritual helps Kindred heal faster?

    Answer: Blood of Potency

    From Ritual Magic of Kindred

  2. Which clan is known for its animalistic traits?

    Answer: Gangrel

    From Vampire Clan Politics

  3. What is the final city Christof visits in the game?

    Answer: New York

    From Immortal Vendettas

  4. Who is Christof's love interest?

    Answer: Anezka

    From Immortal Vendettas

  5. Which clan is known for their seductive nature?

    Answer: Toreador

    From Dark Urban Settings

  6. Which power allows transformation into animals?

    Answer: Protean

    From Supernatural Abilities of Kindred

  7. What ability allows Kindred to vanish from sight?

    Answer: Obfuscate

    From Supernatural Abilities of Kindred

  8. Which clan is known for its artistic inclinations?

    Answer: Toreador

    From Vampire Politics and Intrigue

All Vampire: The Masquerade quizzes