Unknown 9 Trivia

Every Unknown 9 trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Unknown 9 questions and answers

  1. Where is Unknown 9: Echoes primarily set?

    Answer: Kolkata, India

    From Dynamic Time Management

  2. What is the mysterious realm Haroona accesses called?

    Answer: The Fold

    From Dimensional Shifts

  3. What is the name of Haroona's mentor?

    Answer: Dr. Thomas

    From Archival Mystery Elements

  4. Who is Haroona's mentor in Unknown 9: Echoes?

    Answer: Salim

    From Compelling Historical Mysteries

  5. What is the main setting of Unknown 9: Archives?

    Answer: Kolkata, India

    From Archival Mystery Elements

  6. Who developed Unknown 9: Echoes?

    Answer: Reflector Entertainment

    From Dynamic Time Management

  7. Who is the protagonist of Unknown 9: Echoes?

    Answer: Haroona

    From Dynamic Time Management

  8. What is the primary goal of Haroona in Unknown 9: Archives?

    Answer: Uncover hidden truths

    From Dimensional Shifts

All Unknown 9 quizzes