Undertale Trivia

Every Undertale trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Undertale questions and answers

  1. What is the consequence of killing Papyrus?

    Answer: Sans becomes hostile

    From Moral Choices and Consequences

  2. What is the name of the first friendly monster you meet in Undertale?

    Answer: Toriel

    From Pacifist Run

  3. What is the name of Sans' pet rock in Undertale?

    Answer: Rocky

    From Sans

  4. Who is the final boss in a Pacifist run?

    Answer: Asriel Dreemurr

    From Pacifist Run

  5. What does Asriel turn into during the final battle?

    Answer: The God of Hyperdeath

    From Morality System

  6. Who is the king of the Underground?

    Answer: Asgore

    From Heartfelt Stories

  7. What is the name of the route where you spare all enemies?

    Answer: Pacifist

    From Mercy Mechanic

  8. What happens to Asgore if you choose to spare him?

    Answer: Flowey kills him

    From Moral Choices and Consequences

All Undertale quizzes