U2 Trivia

Every U2 trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Play the U2 quiz

Sample U2 questions and answers

  1. Which single from U2's 1991 album shares its title with an insect?

    Answer: The Fly

    From Achtung Baby (1991)

  2. Which 1984 U2 album contrasted with its harder-hitting sound?

    Answer: The Unforgettable Fire

    From The Joshua Tree (1987)

  3. In which city was The Edge born?

    Answer: Barking, London

    From The Edge

  4. What is The Edge's primary instrument?

    Answer: Guitar

    From The Edge

  5. Who co-produced U2's 1991 album with Daniel Lanois?

    Answer: Brian Eno

    From Achtung Baby (1991)

  6. Which producer co-produced U2's 1987 album with Brian Eno?

    Answer: Daniel Lanois

    From The Joshua Tree (1987)

  7. What is the name of the charity co-founded by The Edge?

    Answer: Music Rising

    From The Edge

  8. What is The Edge's real name?

    Answer: David Howell Evans

    From The Edge

All U2 quizzes