Twister Trivia

Every Twister trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Twister questions and answers

  1. Who directed the 1996 disaster film Twister?

    Answer: Jan de Bont

    From Tornadoes

  2. What is the name of the second machine built to replace the destroyed one in 'Twister'?

    Answer: Dorothy II

    From Storm Chasing Equipment

  3. What song plays during the opening scene of Twister?

    Answer: Respect the Wind by Van Halen

    From Iconic Storm Scenes

  4. In Night of the Twisters, what city is hit by multiple tornadoes?

    Answer: Grand Island, Nebraska

    From Tornadoes in Film

  5. Who directed the 1996 film Twister?

    Answer: Jan de Bont

    From Iconic Storm Scenes

  6. What was the name of the tornado-chasing team in Twister?

    Answer: The Storm Chasers

    From Tornadoes in Film

  7. Which actor played the antagonist, Jonas Miller, in Twister?

    Answer: Cary Elwes

    From Tornadoes

  8. What is the purpose of the sensors in the machine used in 'Twister'?

    Answer: To analyze the tornado's structure

    From Storm Chasing Equipment

All Twister quizzes