Turok Trivia

Every Turok trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Turok questions and answers

  1. What is the maximum number of lives Turok can have in Turok: Dinosaur Hunter?

    Answer: 9

    From Dinosaur Hunting Tactics

  2. What is the name of the sequel to Turok: Dinosaur Hunter?

    Answer: Turok 2: Seeds of Evil

    From Dinosaur Hunting

  3. What is the name of the final boss in Turok: Dinosaur Hunter?

    Answer: The Campaigner

    From Dinosaur Hunting Tactics

  4. What is the setting of Turok: Dinosaur Hunter?

    Answer: The Lost Land

    From Dinosaur Hunting

  5. What is the name of the comic book series that Turok: Dinosaur Hunter is based on?

    Answer: Turok, Son of Stone

    From Dinosaur Hunting Techniques

  6. What is the name of the final boss in Turok: Dinosaur Hunter?

    Answer: The Campaigner

    From Dinosaur Hunting Techniques

  7. What type of game is Turok: Dinosaur Hunter?

    Answer: First-person shooter

    From Hunting Dinosaurs

  8. In which year was the original Turok: Dinosaur Hunter game released?

    Answer: 1997

    From Hunting Dinosaurs

All Turok quizzes