TRON Trivia

Every TRON trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample TRON questions and answers

  1. What is the name of the villainous program created by Kevin Flynn in TRON: Legacy?

    Answer: Clu

    From Kevin Flynn

  2. What is the shape of the Light Cycles in the original TRON?

    Answer: Rectangular

    From Light Cycles

  3. Who designed the Light Cycles for the original TRON movie?

    Answer: Syd Mead

    From Light Cycles

  4. In TRON (1982), how are Light Cycles controlled?

    Answer: With a joystick

    From Light Cycle

  5. In TRON (1982), what happens when a Light Cycle collides with a trail?

    Answer: It derezzes

    From Light Cycle

  6. What is the name of Kevin Flynn's son in TRON: Legacy?

    Answer: Sam Flynn

    From The Grid

  7. What is the name of Kevin Flynn's arcade in Tron?

    Answer: Flynn's Arcade

    From Tron

  8. What is the name of the protagonist in Tron?

    Answer: Kevin Flynn

    From Tron

All TRON quizzes