Travis Scott Trivia

Every Travis Scott trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Travis Scott questions and answers

  1. Which Travis Scott song uses Auto-Tune to create a psychedelic effect?

    Answer: Drugs You Should Try It

    From The Evolution of Auto-Tune in Travis Scott's Music

  2. Which song from Astroworld won Best Rap Performance at the 2019 Grammy Awards?

    Answer: SICKO MODE

    From Astroworld

  3. Which artist did Travis Scott not collaborate with on his 2020 hit Franchise?

    Answer: M.I.A.

    From Collaborative Hits of 2020s

  4. What is the name of the amusement park that inspired the festival's name?

    Answer: Six Flags AstroWorld

    From Astroworld Festival Incident

  5. Which Travis Scott album features the least use of Auto-Tune?

    Answer: Jackboys

    From The Evolution of Auto-Tune in Travis Scott's Music

  6. Which song from Astroworld heavily features Auto-Tune?

    Answer: Stargazing

    From The Evolution of Auto-Tune in Travis Scott's Music

  7. What is the name of the artist who designed the cover art for Astroworld?

    Answer: David LaChapelle

    From Astroworld

  8. Which artist is not featured on the song YOSEMITE?

    Answer: Drake

    From Astroworld

All Travis Scott quizzes