Toy Story Trivia

Every Toy Story trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Toy Story questions and answers

  1. In Toy Story 2, who kidnaps Woody?

    Answer: Al McWhiggin

    From Sheriff Woody

  2. What is the name of the horse character that is part of Woody's Roundup gang in Toy Story 2?

    Answer: Bullseye

    From Woody

  3. What is the name of the voice actor who provides the voice for Buzz Lightyear in the Toy Story films?

    Answer: Tim Allen

    From Buzz Lightyear

  4. What is Buzz Lightyear's catchphrase?

    Answer: To infinity and beyond!

    From Buzz Lightyear

  5. What item is passed to her after Woody leaves with Bo Peep?

    Answer: Woody's sheriff badge

    From Jessie

  6. Who performs her speaking voice in the films?

    Answer: Joan Cusack

    From Jessie

  7. What phrase does the craft character repeatedly insist he belongs in?

    Answer: The trash

    From Forky

  8. What is the name of the TV show that Al McWhiggin, the owner of the toy store, runs in Toy Story 2?

    Answer: Al's Toy Barn

    From Barbie

All Toy Story quizzes