Total War Trivia

Every Total War trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Total War questions and answers

  1. Which faction in Rome: Total War is known for its superior archers?

    Answer: Parthia

    From Strategic Battles

  2. What is the earliest time period covered in Rome: Total War?

    Answer: The Late Roman Republic

    From Strategic Battles

  3. In Total War: Rome II, which faction is known for its superior siege weapons?

    Answer: Seleucid

    From Roman Empire Strategy

  4. What is the maximum number of turns in a campaign in Total War: Rome II?

    Answer: 300

    From Roman Empire Strategy

  5. Which Roman Legion was known as 'Macedonica' in Total War: Rome II?

    Answer: Legio VII Claudia

    From Roman Legions

  6. What is the special ability of the Mongols in Total War: Attila?

    Answer: Horde Growth

    From Mongol Invasions

  7. Which of these is not a type of agent in Rome: Total War?

    Answer: Priest

    From Strategic Battles

  8. Which faction in Total War: Rome II is known for its powerful elephant units?

    Answer: Carthage

    From Roman Empire Strategy

All Total War quizzes