Torchlight Trivia

Every Torchlight trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Torchlight questions and answers

  1. How many Pocket Worlds can be open at once?

    Answer: One

    From Dimensional Pocket Worlds

  2. What item opens Dimensional Pocket Worlds?

    Answer: Map Scroll

    From Dimensional Pocket Worlds

  3. What is the Alchemist's main weapon in Torchlight II?

    Answer: Staff

    From The Alchemist Class

  4. Can you play Torchlight II co-op offline?

    Answer: No

    From Co-op Multiplayer Features

  5. Which boss can appear in Pocket Worlds?

    Answer: King Gel

    From Dimensional Pocket Worlds

  6. In Torchlight, which skill allows the Alchemist to heal himself?

    Answer: Ember Healing

    From The Alchemist Class

  7. What is the name of the Alchemist's unique skill tree in Torchlight II?

    Answer: Embermage

    From The Alchemist Class

  8. Which class is NOT in Torchlight II?

    Answer: Necromancer

    From Co-op Multiplayer Features

All Torchlight quizzes