Tony Manero Trivia

Every Tony Manero trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tony Manero questions and answers

  1. Which song did Tony and Stephanie dance to in the competition?

    Answer: More Than a Woman

    From Classic Disco Movements

  2. What does Mia order at Jack Rabbit Slim's before the dance?

    Answer: A $5 milkshake

    From Iconic Dance Scenes

  3. Who directed the iconic dance scene in Pulp Fiction?

    Answer: Quentin Tarantino

    From Iconic Dance Scenes

  4. Which Bee Gees song is featured during Tony's solo dance?

    Answer: You Should Be Dancing

    From Iconic Dance Scenes

  5. What is the setting of the Never Enough performance?

    Answer: On a stage

    From Iconic Dance Scenes

  6. Who choreographed the dance scenes in The Greatest Showman?

    Answer: Ashley Wallen

    From Iconic Dance Scenes

  7. What is the profession of Ariel's father in Footloose?

    Answer: Minister

    From Iconic Dance Scenes

  8. Which actor played Tony's dance partner, Stephanie, in Saturday Night Fever?

    Answer: Karen Lynn Gorney

    From Disco Music and Dance

All Tony Manero quizzes