Tony Hawk's Pro Skater Trivia

Every Tony Hawk's Pro Skater trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tony Hawk's Pro Skater questions and answers

  1. Which of these is not a special trick in Tony Hawk's Pro Skater 2?

    Answer: Darkslide

    From Special Tricks

  2. What is the name of the hidden level in Tony Hawk's Pro Skater 2?

    Answer: Skate Heaven

    From Classic Skateboarding Moves

  3. What is the name of the hidden character in Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2?

    Answer: Officer Dick

    From Skating Tricks

  4. Which character is not unlockable in Tony Hawk's Pro Skater 2?

    Answer: Lara Croft

    From Skateboard Tricks

  5. What is the name of the trick where the skateboarder spins the board 180 degrees under their feet while in mid-air?

    Answer: Pop Shove-it

    From Skateboarding Tricks

  6. In Tony Hawk's Pro Skater, what is the name of the fictional skate company that sponsors the player?

    Answer: Birdhouse

    From Skateboard Tricks

  7. What is the name of the trick where the skateboarder flips the board 360 degrees along its axis?

    Answer: Kickflip

    From Skateboarding Tricks

  8. What is the name of the trick where the skateboarder kicks the tail of the skateboard down while jumping?

    Answer: Ollie

    From Skateboarding Tricks

All Tony Hawk's Pro Skater quizzes