Tom Hooper Trivia

Every Tom Hooper trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tom Hooper questions and answers

  1. What does Valjean reveal to Marius before dying?

    Answer: His past as a convict

    From Romantic Sacrifices and Triumphs

  2. Who helps Marius survive the barricade battle?

    Answer: Jean Valjean

    From Romantic Sacrifices and Triumphs

  3. Which historical event is the climax of The King's Speech?

    Answer: Declaration of war on Germany

    From Speech Therapy

  4. Which actress played Queen Elizabeth, King George VI's wife, in The King's Speech?

    Answer: Helena Bonham Carter

    From King George VI

  5. Which actress played Queen Elizabeth, King George VI's wife?

    Answer: Helena Bonham Carter

    From Speech Impediments in Leaders

  6. Which biographical film did Daniel Day-Lewis receive an Oscar nomination but not win?

    Answer: In the Name of the Father

    From Performance: Daniel Day-Lewis

  7. Who sings Empty Chairs at Empty Tables?

    Answer: Marius

    From Epic Sing-Along Showdowns

  8. Who plays Jean Valjean in Les Misérables (2012)?

    Answer: Hugh Jackman

    From Epic Sing-Along Showdowns

All Tom Hooper quizzes