Tom Hanks Trivia

Every Tom Hanks trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tom Hanks questions and answers

  1. Who voices the cowboy doll in video games and attractions?

    Answer: Jim Hanks

    From Toy Story (1995) Voice Casting

  2. What is the final revelation about the Klopeks at the end of 'The 'Burbs'?

    Answer: They are murderers

    From Suburban Mysteries

  3. Which actor plays the eccentric neighbor, Art Weingartner, in 'The 'Burbs'?

    Answer: Rick Ducommun

    From Suburban Mysteries

  4. Who composed the score for Saving Private Ryan?

    Answer: John Williams

    From Normandy Invasion

  5. At which awards did the lead win Best Actor in a drama film category?

    Answer: Golden Globe Awards

    From Cast Away (2000) Production

  6. What is the last item Chuck opens from the FedEx packages?

    Answer: A pair of ice skates

    From Isolation and Survival

  7. Which actor plays the stranded FedEx troubleshooter?

    Answer: Tom Hanks

    From Cast Away (2000) Production

  8. Main filming took place in which span of months?

    Answer: August to December

    From Forrest Gump (1994) Production

All Tom Hanks quizzes