Tom Cruise Trivia

Every Tom Cruise trivia quiz on PopQ: 16 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tom Cruise questions and answers

  1. What is the name of the secret society Bill infiltrates?

    Answer: The Somerton Society

    From Psychosexual Tensions

  2. What allows Major William Cage to reset the day in Edge of Tomorrow?

    Answer: Alien blood

    From Time Loop Mechanics

  3. What is the name of the final report that reveals the flaw in the PreCrime system?

    Answer: Minority Report

    From Futuristic Technology

  4. What is the name of the jazz club owner in Collateral?

    Answer: Daniel

    From Redemptive Hitmen Stories

  5. What is the name of the three psychic individuals in the film?

    Answer: Precogs

    From Futuristic Technology

  6. What ability does Cage gain after dying?

    Answer: Time Looping

    From Looping Time Combat Strategies

  7. Who directed Edge of Tomorrow?

    Answer: Doug Liman

    From Parallel Dimensions

  8. What is the name of the samurai code of honor?

    Answer: Bushido

    From Samurai Code of Honor

All Tom Cruise quizzes