Titanfall Trivia

Every Titanfall trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Titanfall questions and answers

  1. What is the name of the operation in which the IMC attempts to destroy the Militia's home planet?

    Answer: Operation Broadsword

    From Mech Suit

  2. Who is the protagonist in Titanfall 2?

    Answer: Jack Cooper

    From Mech Suit

  3. What is the name of the Titan that can use the Energy Siphon ability?

    Answer: Monarch

    From Mechanized Combat

  4. Which Titan class in Titanfall 2 uses the T-203 Thermite Launcher?

    Answer: Scorch

    From Mechanized Combat

  5. What is the name of the Titan that uses a flame-based arsenal?

    Answer: Scorch

    From Futuristic Exosuits

  6. What is the name of the elite group of mercenaries in Titanfall 2?

    Answer: The Apex Predators

    From Titans

  7. Who is the protagonist in Titanfall 2?

    Answer: Jack Cooper

    From Titans

  8. What is the name of the time-travel device in Titanfall 2's campaign?

    Answer: The Ark

    From Mech Suit

All Titanfall quizzes