Tinashe Trivia

Every Tinashe trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tinashe questions and answers

  1. What was the first single released from 'Joyride'?

    Answer: No Drama

    From 2 On

  2. Which artist did NOT feature on Tinashe's 'Aquarius'?

    Answer: Drake

    From 2 On

  3. Which song from 'Joyride' features Offset?

    Answer: No Drama

    From 2 On

  4. Which disco song was the first to use a drum machine?

    Answer: I Feel Love by Donna Summer

    From The Evolution of Disco Lines

  5. What is the name of Tinashe's tour that promoted her disco-infused album?

    Answer: Tour For You

    From The Disco Revival: Tinashe's Role

  6. Who did Tinashe collaborate with on the disco-infused track Die a Little Bit?

    Answer: Ms Banks

    From The Disco Revival: Tinashe's Role

  7. Which song from '2 On' features Schoolboy Q?

    Answer: 2 On

    From 2 On

  8. Which song from 'Aquarius' was released as the second single?

    Answer: Pretend

    From 2 On

All Tinashe quizzes