Tim Burton Trivia

Every Tim Burton trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tim Burton questions and answers

  1. What holiday does Jack try to take over?

    Answer: Christmas

    From Animated Holiday Spirits

  2. What is the name of Ichabod's love interest?

    Answer: Katrina Van Tassel

    From Tim Burton's Unique Style

  3. What is the primary color palette used in Sleepy Hollow?

    Answer: Muted and dark tones

    From Tim Burton's Unique Style

  4. What is Mrs. Lovett's business?

    Answer: Meat pie shop

    From Musical Horror Moments

  5. Who played Sweeney Todd in the 2007 film?

    Answer: Johnny Depp

    From Musical Horror Moments

  6. What color is Emily's wedding dress?

    Answer: Blue

    From Bizarre Romances

  7. Who plays Katrina Van Tassel?

    Answer: Christina Ricci

    From Gothic Fantasy Worlds

  8. Who plays Ichabod Crane in Sleepy Hollow?

    Answer: Johnny Depp

    From Gothic Fantasy Worlds

All Tim Burton quizzes