Thomas Rhett Trivia

Every Thomas Rhett trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Thomas Rhett questions and answers

  1. What is the first line of Die a Happy Man?

    Answer: Baby last night was hands down

    From Die a Happy Man

  2. Give You Love is a part of which Thomas Rhett's studio album?

    Answer: Third

    From Give You Love

  3. Who wrote Give You Love with Thomas Rhett?

    Answer: Julian Bunetta

    From Give You Love

  4. Die a Happy Man is a track from which Thomas Rhett album?

    Answer: Tangled Up

    From Die a Happy Man

  5. Which song from Life Changes was inspired by Thomas Rhett's adoption of his daughter?

    Answer: Life Changes

    From Country Music Themes

  6. Who co-wrote Die a Happy Man with Thomas Rhett?

    Answer: Sean Douglas

    From Die a Happy Man

  7. What record label released Life Changes?

    Answer: Big Machine Records

    From Life Changes

  8. Who produced Give You Love?

    Answer: Dann Huff

    From Give You Love

All Thomas Rhett quizzes