The Wolf Man Trivia

Every The Wolf Man trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Wolf Man questions and answers

  1. Where does Sir John Talbot live?

    Answer: Talbot Castle

    From Sir John Talbot

  2. Which actress was originally considered for Gwen's role?

    Answer: Anne Gwynne

    From Gwen Conliffe

  3. What is the name of the poem recited about werewolves?

    Answer: Even a man who is pure in heart

    From Larry Talbot

  4. What weapon does Larry use to kill the wolf?

    Answer: Silver-headed cane

    From Larry Talbot

  5. In The Wolf Man, what is Larry Talbot's occupation?

    Answer: Astronomer

    From Legendary Creatures

  6. What is the name of the character who becomes the Wolf Man?

    Answer: Larry Talbot

    From Legendary Creatures

  7. What is the name of the actor who played Sir John Talbot, Larry's father, in The Wolf Man?

    Answer: Claude Rains

    From Classic Monster Themes

  8. Which actor played the role of Larry Talbot, the Wolf Man, in the 1941 film?

    Answer: Lon Chaney Jr.

    From Classic Monster Themes

All The Wolf Man quizzes