The Toxic Avenger Trivia

Every The Toxic Avenger trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Toxic Avenger questions and answers

  1. What is the occupation of Melvin Ferd before his transformation in The Toxic Avenger?

    Answer: Janitor

    From Toxic Waste Mutations

  2. In The Toxic Avenger, what is the name of the corrupt mayor of Tromaville?

    Answer: Peter Belgoody

    From Character: The Toxic Avenger

  3. Who directed the original 1984 film The Toxic Avenger?

    Answer: Lloyd Kaufman

    From Character: The Toxic Avenger

  4. What is the Toxic Avenger's main weapon?

    Answer: Mop

    From Cult Film Heroes

  5. What is the real name of the Toxic Avenger?

    Answer: Melvin Ferd

    From Cult Film Heroes

  6. In The Toxic Avenger, what is the name of the gang that harasses the patrons of the health club?

    Answer: The Cretins

    From Toxic Waste Mutations

  7. Which actor played the role of Melvin Ferd in The Toxic Avenger?

    Answer: Mark Torgl

    From Toxic Waste Mutations

  8. What causes Melvin to transform into The Toxic Avenger?

    Answer: Falling into a drum of toxic waste

    From Character: The Toxic Avenger

All The Toxic Avenger quizzes