The Thing Trivia

Every The Thing trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Thing questions and answers

  1. In The Thing (1982), what does MacReady use to test each team member's blood?

    Answer: A heated wire

    From Parasitic Shape-shifting Aliens

  2. In The Thing, how does the creature assimilate its victims?

    Answer: By absorbing and imitating them

    From Famous Paranoid Characters

  3. What is the name of the prequel to The Thing released in 2011?

    Answer: The Thing

    From Shape-shifting Alien

  4. In The Thing, what is the creature's primary method of attack?

    Answer: Assimilation and imitation

    From Classic Horror Tropes

  5. What is the primary setting of The Thing (1982)?

    Answer: An Antarctic research station

    From Shape-shifting Alien

  6. In The Thing, what does the alien organism do to its victims?

    Answer: Absorbs and imitates them

    From Shape-shifting Alien

  7. What is the name of the team Blake leads in The Thing (2002)?

    Answer: Team Bravo

    From The Thing

  8. In which John Carpenter film does Kurt Russell play a character who has to rescue the President?

    Answer: Escape from New York

    From Kurt Russell's Characters

All The Thing quizzes