The Strangers Trivia

Every The Strangers trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Strangers questions and answers

  1. What is the relationship of the main characters?

    Answer: Engaged couple

    From Psychological Horror Encounters

  2. What is the unique characteristic of the intruders in The Strangers?

    Answer: They wear masks

    From Masked Intruders

  3. What is the first sign of the strangers' presence?

    Answer: A knock on the door

    From Deadly Home Invasion

  4. What is the primary weapon used by the intruders?

    Answer: Knife

    From Psychological Horror Encounters

  5. Who directed The Strangers (2008)?

    Answer: Bryan Bertino

    From Psychological Horror Encounters

  6. What is the color of the truck driven by the strangers in The Strangers?

    Answer: Blue

    From Masked Intruders

  7. Which actor played the character 'James Hoyt' in The Strangers?

    Answer: Scott Speedman

    From Masked Intruders

  8. What is the main reason the strangers target the couple?

    Answer: They were home

    From Deadly Home Invasion

All The Strangers quizzes