The Stanley Parable Trivia

Every The Stanley Parable trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Stanley Parable questions and answers

  1. Which ending features a countdown timer?

    Answer: The Countdown Ending

    From Narrative Puzzles

  2. What is the name of the game's protagonist?

    Answer: Stanley

    From Meta-Narrative Exploration

  3. What is the name of the cryptid in the game?

    Answer: Insulindian Phasmid

    From Narrative Exploration

  4. In The Stanley Parable, what number is Stanley's office?

    Answer: 427

    From Mind-Bending Narratives

  5. Who is the protagonist's partner?

    Answer: Kim Kitsuragi

    From Narrative Exploration

  6. Who is the narrator of The Stanley Parable?

    Answer: Kevan Brighting

    From Mind-Bending Narratives

  7. What year was the original mod of The Stanley Parable released?

    Answer: 2011

    From Atlas Statue

  8. Which game engine was used to develop The Stanley Parable?

    Answer: Source

    From Narrative Exploration

All The Stanley Parable quizzes