The Spiderwick Chronicles Trivia

Every The Spiderwick Chronicles trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in Books and Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Spiderwick Chronicles questions and answers

  1. In The Field Guide, what does Simon Grace do to the goblins who kidnapped his pet?

    Answer: He puts them to sleep

    From Simon Grace

  2. What is Mulgarath's plan for the creatures in the Field Guide?

    Answer: To control them

    From The Ogre

  3. What is the name of the house where Jared finds the Field Guide?

    Answer: Spiderwick Estate

    From Jared Grace

  4. What does the Griffin do at the end of The Spiderwick Chronicles (2008)?

    Answer: He flies away with Arthur Spiderwick

    From The Griffin

  5. What is the name of the book Jared finds in the attic in The Field Guide?

    Answer: Arthur Spiderwick's Field Guide

    From Jared Grace

  6. Who voices the character of the Griffin in The Spiderwick Chronicles (2008)?

    Answer: James Horan

    From The Griffin

  7. What is the Sylph's form in The Ironwood Tree?

    Answer: A cloud of mist

    From The Sylph

  8. What does Thimbletack warn the Grace children about?

    Answer: The Field Guide

    From Thimbletack

All The Spiderwick Chronicles quizzes