The Social Network Trivia

Every The Social Network trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Social Network questions and answers

  1. What is the final line of The Social Network?

    Answer: You're not an asshole, Mark. You're just trying so hard to be.

    From Corporate Power and Corruption

  2. What is the name of the exclusive club Mark wanted to join in The Social Network?

    Answer: The Porcellian Club

    From Tech Innovators

  3. Which real-life twins were portrayed by Armie Hammer in The Social Network?

    Answer: Cameron and Tyler Winklevoss

    From Corporate Power and Corruption

  4. What is the name of the final club Mark Zuckerberg wants to join in The Social Network?

    Answer: The Phoenix

    From Social Media Impact

  5. What is the name of the final club Mark wants to join in The Social Network?

    Answer: The Phoenix

    From Mark Zuckerberg

  6. What is the name of the book The Social Network is based on?

    Answer: The Accidental Billionaires

    From Mark Zuckerberg

  7. Who plays the role of A.I. in The Social Dilemma?

    Answer: Vincent Kartheiser

    From Social Media Influence

  8. Who sued Mark Zuckerberg for intellectual property theft?

    Answer: Winklevoss twins

    From Interpersonal Tensions

All The Social Network quizzes