The Smurfs Trivia

Every The Smurfs trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Smurfs questions and answers

  1. In the Smurfs video game, who can use the Magic Whistle?

    Answer: Any Smurf

    From Magic Whistle

  2. What is the name of Gargamel's cat in The Smurfs?

    Answer: Azrael

    From Smurf Village

  3. In the Smurfs' Village game, what happens if you fail to complete Papa Smurf's daily quest in time?

    Answer: The quest disappears

    From Papa Smurf

  4. In the Smurfs' Village game, what does Papa Smurf use to give quests?

    Answer: His telescope

    From Papa Smurf

  5. Which Smurf is most associated with the Magic Whistle in the video games?

    Answer: Papa Smurf

    From Magic Whistle

  6. What is the name of the Smurf who is always lifting weights?

    Answer: Hefty Smurf

    From Smurf Village

  7. Which Smurf is the leader of Smurf Village?

    Answer: Papa Smurf

    From Smurf Village

  8. In the Smurfs' Village game, what is the reward for completing Papa Smurf's daily quest?

    Answer: XP and coins

    From Papa Smurf

All The Smurfs quizzes