The Six Million Dollar Man Movie Trivia

Every The Six Million Dollar Man Movie trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Six Million Dollar Man Movie questions and answers

  1. What was the name of Steve Austin's boss in 'The Six Million Dollar Man'?

    Answer: Oscar Goldman

    From Bionic Implants

  2. What was the cost of Steve Austin's bionic eye?

    Answer: $1 million

    From Steve Austin's Bionic Powers

  3. What was Steve Austin's profession before his accident?

    Answer: Astronaut

    From Steve Austin's Bionic Powers

  4. What was the name of the actor who played the role of Oscar Goldman?

    Answer: Richard Anderson

    From Bionic Enhancements

  5. What was the name of Steve Austin's bionic dog in 'The Six Million Dollar Man'?

    Answer: Max

    From Bionic Implants

  6. Which body parts were replaced with bionic implants in 'The Six Million Dollar Man'?

    Answer: Both legs, right arm, and left eye

    From Bionic Implants

  7. Who was Steve Austin's primary antagonist in the series?

    Answer: Dr. Dolenz

    From Steve Austin's Bionic Powers

  8. In which year was the first episode of The Six Million Dollar Man aired?

    Answer: 1973

    From Bionic Enhancements

All The Six Million Dollar Man Movie quizzes