The Sims Trivia

Every The Sims trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Sims questions and answers

  1. Who is the father of Dirk Dreamer in The Sims 2?

    Answer: Darren Dreamer

    From Character Relationships

  2. What is the name of the tool used to create ponds and swimming pools?

    Answer: Pool Tool

    From House Building

  3. Which object can start a fire in The Sims (2000)?

    Answer: Stove

    From Simulated Life Mechanics

  4. What is the name of the grim character who comes when a Sim dies?

    Answer: Grim Reaper

    From Simulation of Life

  5. What is the maximum number of floors a house can have in The Sims 3?

    Answer: 5

    From House Building

  6. What is the maximum number of Sims per household?

    Answer: 8

    From Simulated Life Mechanics

  7. Which tool allows you to create curved fences?

    Answer: Curved Fence Tool

    From Advanced Construction

  8. Which interaction can decrease a Sim's relationship?

    Answer: Insult

    From Interpersonal Dynamics in Sims

All The Sims quizzes