The Santa Clause Trivia

Every The Santa Clause trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Santa Clause questions and answers

  1. What is the name of the head elf in The Santa Clause?

    Answer: Bernard

    From Heartfelt Christmas Traditions and Magic

  2. What is the name of Scott's ex-wife?

    Answer: Laura

    From Unconventional Santa Claus Adventures

  3. What does Scott learn about the Santa suit?

    Answer: It's binding

    From Christmas Transformation Themes

  4. Who is the first to notice Scott's physical changes?

    Answer: His son, Charlie

    From Christmas Transformation Themes

  5. What is the ELFS' motto?

    Answer: We're your worst nightmare

    From Santa's Secret Team

  6. What does ELFS stand for?

    Answer: Effective Liberating Flight Squad

    From Santa's Secret Team

  7. What does Bernard tell Scott he has to do after putting on the Santa suit in The Santa Clause?

    Answer: Deliver presents

    From Bernard the Elf

  8. What does the Santa Clause state?

    Answer: Put on the suit, become Santa

    From The Enigmatic Past of Santa

All The Santa Clause quizzes