The Ronettes Trivia

Every The Ronettes trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Ronettes questions and answers

  1. What year was Be My Baby by The Ronettes released?

    Answer: 1963

    From Be My Baby's Iconic Opening Drums

  2. What record label released Be My Baby?

    Answer: Philles Records

    From Be My Baby

  3. Who were the backup singers on Be My Baby?

    Answer: Darlene Love and The Blossoms

    From Be My Baby

  4. Who produced Be My Baby by The Ronettes?

    Answer: Phil Spector

    From Be My Baby

  5. Be My Baby is featured in which Martin Scorsese film?

    Answer: Mean Streets

    From Be My Baby

  6. Which song from Presenting the Fabulous Ronettes Featuring Veronica won a Grammy Hall of Fame Award?

    Answer: Be My Baby

    From Be My Baby

  7. Who produced The Ronettes' hit Be My Baby?

    Answer: Phil Spector

    From Be My Baby

  8. Which song from the album was used in the film Gremlins?

    Answer: Christmas (Baby Please Come Home)

    From The Christmas Spirit of the 60s

All The Ronettes quizzes