The Ring Trivia

Every The Ring trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Ring questions and answers

  1. What is the profession of Richard Morgan in The Ring?

    Answer: Horse breeder

    From Supernatural Videotapes

  2. What is the cause of death for the victims of the cursed tape in The Ring?

    Answer: Heart attack

    From Spooky Video Tape

  3. What is the name of the journalist in The Ring?

    Answer: Rachel Keller

    From Supernatural Videotapes

  4. In The Ring, how long after watching the tape does the viewer die?

    Answer: 7 days

    From Haunted Videotapes

  5. Who directed the 2002 horror film The Ring?

    Answer: Gore Verbinski

    From Spooky Video Tape

  6. In The Ring, where does Rachel find the cursed videotape?

    Answer: Shelter Mountain Inn

    From Haunted VHS Tape

  7. What is the name of the inn where Rachel finds the tape?

    Answer: Shelter Mountain Inn

    From Eerie Broadcasts

  8. Who is the main protagonist in The Ring?

    Answer: Rachel Keller

    From Eerie Broadcasts

All The Ring quizzes