The Purge Trivia

Every The Purge trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Purge questions and answers

  1. What is the main reason given for the Purge in the movie?

    Answer: To reduce crime and unemployment

    From Annual Purge Night

  2. Who composed the score for The Purge?

    Answer: Nathan Whitehead

    From High-Stakes Survival

  3. What is the purpose of the Purge according to the New Founding Fathers?

    Answer: To decrease crime and unemployment

    From Purge Night Rules

  4. Who directed the 2013 film The Purge?

    Answer: James DeMonaco

    From Annual Purge Night

  5. What year is The Purge set in?

    Answer: 2022

    From High-Stakes Survival

  6. What is the weapon of choice for the Polite Leader in The Purge?

    Answer: Customized Tavor TAR-21

    From Masked Villains

  7. Who directed the 2013 film The Purge?

    Answer: James DeMonaco

    From Masked Villains

  8. What is Rita's nickname?

    Answer: Full Metal Bitch

    From High-Stakes Survival

All The Purge quizzes