The Polar Express Trivia

Every The Polar Express trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Polar Express questions and answers

  1. What gift does the boy receive from Santa?

    Answer: Bell

    From Fantastical Holiday Adventures

  2. What is the first rule of The Polar Express, according to the conductor?

    Answer: Never ever let it cool

    From Christmas Train

  3. Who directed The Polar Express?

    Answer: Robert Zemeckis

    From Christmas Train

  4. What year was The Polar Express released?

    Answer: 2004

    From Innovative Animation and Seasonal Wonder

  5. Which actor provided the voice for Santa Claus in The Polar Express?

    Answer: Tom Hanks

    From Motion Capture Animation

  6. What is the name of the lonely boy who also rides the Polar Express?

    Answer: Billy

    From Holiday Train Journeys

  7. What is the name of the boy protagonist in The Polar Express?

    Answer: Hero Boy

    From Holiday Train Journeys

  8. What is the name of the city where the Hero Boy lives in The Polar Express?

    Answer: Grand Rapids

    From Animated Holiday Trains

All The Polar Express quizzes