The Outer Worlds Trivia

Every The Outer Worlds trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Outer Worlds questions and answers

  1. Which faction is headquartered on Monarch?

    Answer: MSI

    From Galactic Factions

  2. Which companion is known for their engineering skills?

    Answer: Parvati Holcomb

    From Companion AI

  3. Which companion has a quest called The Cleaning Machine?

    Answer: SAM

    From Companion AI

  4. What is the name of the ship that brought the colonists to Halcyon in The Outer Worlds?

    Answer: The Hope

    From Narrative Choices

  5. Which faction is not present in The Outer Worlds?

    Answer: The Institute

    From Narrative Choices

  6. Which corporation runs the Groundbreaker?

    Answer: Independent

    From Corporate Espionage

  7. What is the name of the secretive research facility on Monarch?

    Answer: Cascadia

    From Corporate Espionage

  8. Who is the head of Sublight Salvage?

    Answer: Lilya Hagen

    From Galactic Factions

All The Outer Worlds quizzes