The Omen Trivia

Every The Omen trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Omen questions and answers

  1. What is the name of the ancient city where the daggers to kill Damien are found?

    Answer: Megiddo

    From Interviews with the Devil

  2. What is the name of the character played by Gregory Peck?

    Answer: Robert Thorn

    From Interviews with the Devil

  3. In The Omen, what is the significance of the number 666?

    Answer: It's the mark of the beast

    From Evil Child Trope

  4. What is the name of the priest who warns Robert Thorn?

    Answer: Father Brennan

    From Classic Devil Children

  5. What is the name of the dog that attacks Keith?

    Answer: Rottweiler

    From Dystopian Horror

  6. Who directed the 1976 film The Omen?

    Answer: Richard Donner

    From Dystopian Horror

  7. What is the name of the cemetery where Robert and Keith find the graves?

    Answer: Cerveteri

    From Interviews with the Devil

  8. What is the final scene of The Omen?

    Answer: Damien smiling at his parents' funeral

    From Evil Child Trope

All The Omen quizzes