The Mummy Trivia

Every The Mummy trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Mummy questions and answers

  1. What language does Evelyn accidentally read aloud to awaken Imhotep?

    Answer: Ancient Egyptian (from the Book of the Dead)

    From The Mummy

  2. Which actor played Imhotep in the 1999 film The Mummy?

    Answer: Arnold Vosloo

    From Ancient Egyptian Mythology

  3. Who directed the 1999 film The Mummy?

    Answer: Stephen Sommers

    From Ancient Egyptian Mythology

  4. In The Mummy, what is the name of the city where Imhotep is buried?

    Answer: Hamunaptra

    From Ancient Curses

  5. Which actor plays the villain Imhotep in the 1999 film?

    Answer: Arnold Vosloo

    From The Mummy

  6. Which actor plays Rick O'Connell in the 1999 film The Mummy?

    Answer: Brendan Fraser

    From Rick O'Connell

  7. What year does the modern-day portion of the 1999 film take place?

    Answer: 1926

    From The Mummy

  8. What organization do Beni and Rick originally serve in at the film's start?

    Answer: The French Foreign Legion

    From The Mummy

All The Mummy quizzes