The Marías Trivia

Every The Marías trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Marías questions and answers

  1. What is the name of The Marías' second EP?

    Answer: Superclean Vol. II

    From Hush

  2. Which city is The Marías based in?

    Answer: Los Angeles

    From Hush

  3. Which song from 'Superclean, Vol. II' was featured in the TV show 'To All the Boys: P.S. I Still Love You'?

    Answer: I Don't Know You

    From Cariño

  4. What language does The Marias often incorporate into their songs?

    Answer: Spanish

    From The Marias' Dreamlike Aesthetic

  5. What is the name of The Marias' debut EP?

    Answer: Superclean Vol. I

    From Dream Pop Influences

  6. In which year was The Marías' debut EP 'Superclean Vol. I' released?

    Answer: 2017

    From The Unique Sound of The Marías

  7. What is the closing track of Hush?

    Answer: The Way You Move

    From Hush

  8. What year was the album Cinema released?

    Answer: 2021

    From Hush by The Marías

All The Marías quizzes