The Little Mermaid Trivia

Every The Little Mermaid trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Little Mermaid questions and answers

  1. What does Scuttle call a fork, demonstrating his confusion about human objects?

    Answer: A dinglehopper

    From Ariel's Journey to the Surface

  2. In what key is the original song performed?

    Answer: F Major

    From Song: Part of Your World

  3. Which song does Sebastian sing to convince Ariel to stay under the sea?

    Answer: Under the Sea

    From Sebastian

  4. What is the name of the song Ursula sings in The Little Mermaid (1989)?

    Answer: Poor Unfortunate Souls

    From Ursula

  5. How many sisters does Ariel have in The Little Mermaid (1989)?

    Answer: Six

    From Ariel

  6. Which character is Ariel's main antagonist in The Little Mermaid (1989)?

    Answer: Ursula

    From Ariel

  7. How does the contract specify Ariel must make Eric fall in love?

    Answer: Eric must kiss her willingly

    From Ariel's Deal with Ursula

  8. How many daughters does King Triton have in The Little Mermaid (1989)?

    Answer: Seven

    From King Triton

All The Little Mermaid quizzes