The Lion King Trivia

Every The Lion King trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Lion King questions and answers

  1. Who composed the original score for The Lion King?

    Answer: Hans Zimmer

    From Simba

  2. What is the name of the meerkat in The Lion King (1994)?

    Answer: Timon

    From Simba's Journey

  3. What is the name of the wise baboon in The Lion King (1994)?

    Answer: Rafiki

    From Circle of Life

  4. What is the name of the place Scar sends Simba to in The Lion King?

    Answer: The Elephant Graveyard

    From Animated Villains

  5. Which character in The Lion King (1994) is voiced by Rowan Atkinson?

    Answer: Zazu

    From Circle of Life

  6. Who voiced Scar in the original 1994 Lion King film?

    Answer: Jeremy Irons

    From Animated Villains

  7. Who kills Scar at the end of the movie?

    Answer: Hyenas

    From Character: Simba

  8. What is the name of Simba's mother?

    Answer: Sarabi

    From Character: Simba

All The Lion King quizzes