The Lego Movie Trivia

Every The Lego Movie trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Lego Movie questions and answers

  1. What is the name of the pink unicorn cat in The LEGO Movie (2014)?

    Answer: Unikitty

    From Plastic Army Men

  2. What is the name of the villain in the Lego Movie (2014) that Emmet fights against?

    Answer: Lord Business

    From Character: Emmet Brickowski

  3. In Batman (1989), what is the Joker's profession before he becomes the Joker?

    Answer: Mobster

    From The Joker's Role in Batman Films

  4. Who directed The LEGO Movie (2014)?

    Answer: Phil Lord and Christopher Miller

    From Plastic Army Men

  5. Who voiced the Joker in The Lego Batman Movie (2017)?

    Answer: Zach Galifianakis

    From The Joker's Role in Batman Films

  6. What is the name of the corporation that controls Emmet's world in the Lego Movie (2014)?

    Answer: Octan Corporation

    From Character: Emmet Brickowski

  7. What is the name of the villain in The LEGO Movie (2014)?

    Answer: Lord Business

    From Plastic Army Men

  8. What special item does Emmet find in the Lego Movie (2014)?

    Answer: The Piece of Resistance

    From Character: Emmet Brickowski

All The Lego Movie quizzes