The Legend of Zelda Trivia

Every The Legend of Zelda trivia quiz on PopQ: 67 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Legend of Zelda questions and answers

  1. What happens to the Master Sword when its energy is depleted in Breath of the Wild?

    Answer: It recharges over 10 minutes

    From Master Sword

  2. What is the name of the giant horse in Breath of the Wild?

    Answer: Ganon's Horse

    From Heroic Faltering

  3. What is the name of the sword Link uses to defeat Ganondorf in Ocarina of Time?

    Answer: Master Sword

    From Link

  4. What is the maximum time rewind duration?

    Answer: 10 seconds

    From Time Manipulation

  5. Who is the first character you meet on Outset Island?

    Answer: Aryll

    From Outset Island

  6. Which instrument can Link use to summon Epona in Ocarina of Time?

    Answer: Epona's Song

    From Epona

  7. In Breath of the Wild, where is the Master Sword found?

    Answer: Korok Forest

    From Master Sword

  8. What is the name of the main protagonist in Breath of the Wild?

    Answer: Link

    From Heroic Faltering

All The Legend of Zelda quizzes