The Legend of Heroes Trivia

Every The Legend of Heroes trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Legend of Heroes questions and answers

  1. What is the name of the device that uses the orbment system for combat?

    Answer: Tactical Orbment

    From Orbment System

  2. What is the maximum number of quartz that can be installed in an orbment?

    Answer: 7

    From Orbment System

  3. In Trails in the Sky SC, who is Estelle's biological father?

    Answer: Cassius Bright

    From Estelle Bright

  4. What is the primary source of energy for Orbments in Trails of Cold Steel?

    Answer: Sepith

    From Orbment Technology

  5. What is the symbol of the Bracer Guild in The Legend of Heroes series?

    Answer: A winged boot

    From Bracer Guild

  6. Which character is known for their dual blades?

    Answer: Fie Claussell

    From Epic Heroic Battles

  7. Who is Lloyd Bannings' love interest in The Legend of Heroes: Trails from Zero?

    Answer: Cecile Neues

    From Lloyd Bannings

  8. What is the name of Rean's Divine Knight?

    Answer: Valimar

    From Epic Heroic Battles

All The Legend of Heroes quizzes