The Karate Kid Trivia

Every The Karate Kid trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Karate Kid questions and answers

  1. What is the name of the karate technique Daniel learns at the end of the movie?

    Answer: Crane Kick

    From Famous Fights

  2. What is the name of Daniel's love interest in The Karate Kid?

    Answer: Ali Mills

    From Daniel LaRusso

  3. What is the name of the rival karate dojo in The Karate Kid (1984)?

    Answer: Cobra Kai

    From Character: Daniel LaRusso

  4. What is the name of the military unit Mr. Miyagi served in during World War II?

    Answer: 442nd Regimental Combat Team

    From Mr. Miyagi's Wisdom

  5. What is the name of the death match in The Karate Kid Part II?

    Answer: To the Death

    From Martial Arts Tournaments

  6. What is Mr. Miyagi's first name in The Karate Kid (1984)?

    Answer: Kesuke

    From Mr. Miyagi's Wisdom

  7. What is the name of the actor who played Johnny Lawrence?

    Answer: William Zabka

    From Famous Fights

  8. What is the name of Daniel's main rival in The Karate Kid?

    Answer: Johnny Lawrence

    From Daniel LaRusso

All The Karate Kid quizzes