The Incredibles Trivia

Every The Incredibles trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Incredibles questions and answers

  1. In Incredibles 2 (2018), which Parr child does Edna babysit?

    Answer: Jack-Jack

    From Edna Mode

  2. Who created Bob Parr for The Incredibles (2004)?

    Answer: Brad Bird

    From Mr. Incredible (Bob Parr)

  3. What is the name of the villain in The Incredibles?

    Answer: Syndrome

    From Superhero Family Dynamics

  4. Brad Bird created Edna mainly to explain what practical superhero detail?

    Answer: How heroes get their costumes

    From Edna Mode

  5. In The Incredibles (2004), how many children do Bob and Helen have?

    Answer: Three

    From Mr. Incredible (Bob Parr)

  6. What is the name of Dash's teacher who suspects him of playing pranks in class?

    Answer: Bernie Kropp

    From Superhero Family Dynamics

  7. What is the name of the superhero family in The Incredibles?

    Answer: The Parrs

    From Superhero Family Dynamics

  8. What role do critics often say Edna plays in her scenes?

    Answer: Scene-stealer

    From Edna Mode

All The Incredibles quizzes