The Hangover Trivia

Every The Hangover trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Hangover questions and answers

  1. What is the name of the hotel the group stays at in The Hangover?

    Answer: Caesars Palace

    From Bachelor Parties

  2. What is the name of the chapel where Stu gets married?

    Answer: Best Little Chapel

    From Vegas Bachelor Party

  3. What is the profession of Stu Price, played by Ed Helms?

    Answer: Dentist

    From Bachelor Party Chaos

  4. Who directed The Hangover?

    Answer: Todd Phillips

    From Bachelor Parties

  5. What is the name of the stripper who marries Stu?

    Answer: Jade

    From The Wolfpack

  6. Who directed The Hangover?

    Answer: Todd Phillips

    From The Wolfpack

  7. What does Phil Wenneck buy with the school's field trip money in The Hangover?

    Answer: Supplies for the bachelor party

    From Phil Wenneck

  8. Who does Stu marry in The Hangover?

    Answer: A stripper named Jade

    From Bachelor Parties

All The Hangover quizzes