The Fast and the Furious Trivia

Every The Fast and the Furious trivia quiz on PopQ: 15 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Fast and the Furious questions and answers

  1. What car does Gisele Yashar drive in Fast & Furious (2009)?

    Answer: Porsche Cayenne Turbo

    From Street Racing Cars

  2. What car does Dom drive in the final scene of Fast & Furious (2009)?

    Answer: 1970 Dodge Charger

    From Street Racing Cars

  3. What type of car does Dom drive in the final race?

    Answer: Dodge Charger

    From Intense High-Speed Chases

  4. In The Fast and the Furious, what does Brian owe Dominic at the end of the movie?

    Answer: A 10-second car

    From Street Racing Culture

  5. Who makes a cameo at the end of the movie?

    Answer: Dominic Toretto

    From Evolution of Street Racing Culture

  6. Which city is Tokyo Drift primarily set in?

    Answer: Tokyo

    From Evolution of Street Racing Culture

  7. Who is the main antagonist in Fast & Furious (2009)?

    Answer: Arturo Braga

    From High-Octane Racing

  8. What is the name of the undercover police operation in The Fast and the Furious (2001)?

    Answer: Operation Crazed Dog

    From Race Cars

All The Fast and the Furious quizzes