The Expendables Trivia

Every The Expendables trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Expendables questions and answers

  1. Which actor from the Fast & Furious franchise appears in The Expendables?

    Answer: Jason Statham

    From Ensemble Action Teams

  2. Which actor from The Expendables (2010) also starred in the movie Predator (1987)?

    Answer: Arnold Schwarzenegger

    From Action Movie Tropes

  3. What is the name of the mercenary group in The Expendables (2010)?

    Answer: The Expendables

    From Action Movie Tropes

  4. Who is the CIA operative that hires the Expendables?

    Answer: Mr. Church

    From Rescue Operations

  5. Which character is a former SAS soldier?

    Answer: Lee Christmas

    From Explosive Mercenary Missions

  6. What is the name of the character played by Mickey Rourke in The Expendables (2010)?

    Answer: Tool

    From Heist Teams

  7. What is the name of the island where the main heist takes place in The Expendables (2010)?

    Answer: Vilena

    From Heist Teams

  8. Who composed the score for The Expendables?

    Answer: Brian Tyler

    From Ensemble Action Teams

All The Expendables quizzes